top of page

Vårt B&B

B&B rummen finns på plan två i huvudhuset, hiss finns ej. Två av rummen är ca:14 m² med två singelsängar med resårmadrasser ett skrivbord och stol, tv och Wi FI Rummen har ett helkaklat wc och dusch.

 

Två av rummen är ca:20 m² med tre singelsängar med resårmadrasser, här finns möjligheten till en extrasäng i varje rum. Rummet innehåller även ett skrivbord och stol, tv och Wi Fi. Rummen har ett helkaklat wc och dusch. Dessa två rum är byggda i den äldsta delen av fastigheten från 1700 talet, här kan du se spår från den tiden med synliga takbjälkar

Vill du boka ett rum?

Våra lägenheter

Vi har fem lägenheter som ligger i samma byggnad som vårt B&B. 

 

Fyra av lägenheterna är samtliga på ca: 40 m2. De  har en öppen planlösning och är utrustade med 2-3 singelbäddar med resårmadrasser, och en bäddsoffa som kan bäddas som två singelsängar, tv och Wi Fi. Lägenheterna har ett väl utrustat kök för självhushåll och köksmöbel. Samtliga har ett helkaklat WC och duschrum som även innehåller en tvättmaskin och arbetsbänk.

En lägenhet är en egen villa med två sovrum på ca: 70 m² i två plan. I Övre plan finns ett väl utrustat kök med diskmaskin och matsalsmöbel för 6 personer, här finns också ett vardagsrum möblerat med bäddsoffa, tv och Wi Fi. På bottenplanet finns ett fyrbäddsrum och ett tvåbäddsrum, samtliga sängar är resårsängar. I bottenplanet finns två wc med dusch.

Vill du boka en lägenhet?

Vårt B&B
Våra lägenheter
BED AND BREAKFAST & LÄGENHETER

BOENDE

bottom of page